Richard Victor

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 2 jaren geleden
  do 31 aug 2017 00:04:35 CEST
  Richard Victor postte in Ik heb mijn ontwerp, hoe nu verder!?.

  Een metalen frame is heel veilig!...maar waarom? Net als een auto werkt het frame als een beschermende kooi. Dit het de kooi van Faraday ( de ontdekker van dit fenomeen). Kijk maar op deze link: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kooi_van_Faraday

 2. wo 30 aug 2017 17:51:28 CEST
  Richard Victor postte in Stel je even voor.

  Hi Allemaal!
  Een ter aanvulling van bovenstaande:
  Je kunt mij ook bereiken op info@lynnwoodliving.nl
  website www.lynnwoodliving.nl

  Met vriendelijke groet,

  Richard Victor

 3. wo 30 aug 2017 17:46:10 CEST
  Richard Victor postte in Stel je even voor.

  Hi Allemaal!
  Ik ben Richard Victor en ben ontwerper/ bouwer. Mijn bedrijf heet Lynnwood Living en heb mij gespecialiseerd in het ontwerpen van huizen en kantoren en met name ook de lastige onderdelen zoals badkamers. Mijn passie is verder om een compact huisje te realiseren voor mensen die iets meer ruimte willen hebben en mogelijk ook een gezin willen starten. Daarvoor heb ik een huisje ontworpen met de naam LYNN. ( spreek uit als LIN).
  Kom gerust met vragen over van alles en nog wat (bouw, ideeën,grond,techniek etc.) en dan zal ik reageren!
  Tot spoedig!

  Richard Victor

 4. wo 30 aug 2017 17:11:57 CEST
  Richard Victor postte in Metalen frame.

  Staalbouw laat zich uitstekend lenen voor Tiny house bouwen! En natuurlijk ook voor veel grotere bouwwerken. Speciale aandacht moet wel de isolatie krijgen, het metaal moet voldoende omhuld/geïsoleerd worden om er voor te zorgen dat er geen vocht/ condensatie kan plaats vinden.
  De meeste warmte overdracht (verlies dus) wordt door de metalen 'studs' (de verticale palen) tot stand gebracht doordat deze de binnenschil en de buitenschil verbinden.
  Staalbouw rot niet, wordt niet door beestjes opgegeten, geeft zuivere verbindingen, is aardbeving bestendig en kan cradle to cradle weer worden omgezet naar nieuw staal of hergebruikt worden.
  Hout kan aan de binnen-en buitenzijde weer gebruikt worden voor een stevige bouwschil en natuurlijk voor de esthetiek van het geheel.
  Voor een voorbeeld kijk gerust even op de site; [url=http://www.lynnwoodliving.nl/url]

 5. 3 jaren geleden
  vr 02 sep 2016 14:03:06 CEST
  Richard Victor is lid geworden.