MarjoleinJonker

Moderator

Laatst actief vorig jaar

 1. 3 jaren geleden
  wo 26 okt 2016 11:41:36 CEST
  MarjoleinJonker postte in Stel je even voor.

  Dat kan hoor @Gerbrand&Natasja en @Sarina ! Ik heb iedere eerste zaterdag van de maand open huis van 13:00 tot 16:00 uur, het adres is Helderseweg 28 in Alkmaar. Misschien tot ziens! :)

 2. vr 21 okt 2016 12:08:45 CEST
  MarjoleinJonker postte in Trailerhoogte.

  Nu weet nik even niet welke variant ik heb, maar het is in ieder geval een Vlemmix eurotrailer en dat ging prima op de weg, zelfs in het met snelheidsdrempels overstroomde Bemmel ;)
  Zie hier een filmpje van mijn huisje op de snelweg .

 3. vr 21 okt 2016 12:04:34 CEST
  MarjoleinJonker postte in ecologische houtsoorten.

  Ik heb Modiwood op de gevel (thermisch verduurzaamd hout), Platowood kozijnen (zelfde verhaal) en binnen ecoboards en berken multiplex. Voor de specs, zie mijn website

 4. vr 21 okt 2016 11:46:50 CEST
  MarjoleinJonker postte in Stel je even voor.

  Wat leuk @Gerbrand&Natasja! Ik zal Koen vragen jullie website toe te voegen aan onze 'handige links' pagina :) Goed kaartje ook, ik wil al een hele tijd een kaart op THN waar we mogelijke woonlocaties kunnen aangeven. Gaat nog wel gebeuren hoor, hopelijk snel! :)

 5. vr 21 okt 2016 11:20:51 CEST
  MarjoleinJonker postte in Wat is nou echt een Tiny House?.

  Dat is inderdaad een mooie omschrijving Ep! En Paul, als je nog steeds het verschil niet begrijpt vraag ik me een beetje af wat je hier doet ;)

 6. vr 21 okt 2016 11:19:10 CEST
  MarjoleinJonker postte in Verwarming.

  Spannend Ep! Kan ik een keertje bij je langskomen? Ben heel benieuwd hoe het is geworden! Het kacheltje was ook echt als back-up bedoeld als ik een paar dagen van huis ben, dan leek het wel een aardige oplossing. Voor als ik thuis ben voldoet mijn Hobbit houtkacheltje prima.

  @NewGibran die zijn behoorlijk prijzig en in ik wil niet nog een gat in mijn muur maken ;)

 7. ma 17 okt 2016 07:54:01 CEST
  MarjoleinJonker postte in Hoe help je een gemeente op weg.

  In de handige links pagina op deze website kun je woonlocaties vinden Stefan. Er zijn er nog niet veel hoor, en die er wel zijn, zijn nog in ontwikkeling. Er gebeurt wel al heel veel hoor, het gaat relatief erg snel! Dus houd moed :)

  Dankjewel Eric!

 8. ma 17 okt 2016 07:49:06 CEST
  MarjoleinJonker postte in Verwarming.

  Ik kreeg een tip van iemand op mijn blog over dit kacheltje, het lijkt mij een goede aanvulling op mijn houtkacheltje voor als ik eens een nachtje van huis ben maar mijn huisje toch wil beschermen tegen vrieskou. Wat denken jullie hier van?

  Het is natuurlijk niet de milieuvriendelijkste brandstof, maar voor een off-grid situatie zou ik niet zo snel een andere oplossing weten in aanvulling op een houtkachel.

  http://www.zibrowebshop.com/zibro-laserkachel-lc-30-tot-120-m3.html#reviewslink

 9. wo 28 sep 2016 08:55:41 CEST
  MarjoleinJonker postte in Verwarming.

  Ik heb mijn Hobbit houtkacheltje nog niet hoeven gebruiken, maar kan niet wachten! Hij is klein, uber schattig en ik houd er gewoon van om naar een vuurtje te staren :) Ik heb altijd al een houtkacheltje willen hebben, nu heb ik er gewoon een woohooo!! :D

  Kleine pelletkachels zijn zo lelijk! En inderdaad, verbruiken stroom en maken ook geluid heb ik begrepen. Maar.. wel efficienter dan een houtkachel en kunnen de hele nacht doorgaan als het nodig is.

 10. ma 26 sep 2016 09:14:58 CEST
  MarjoleinJonker postte in Hoe help je een gemeente op weg.

  Nou dat bied mogelijkheden, op zoek naar een mooie locatie en een groep mensen bij elkaar krijgen dus Stefan! En dan eens met een groene partij gaan praten, die leges dat slaat natuurlijk nergens op. Ze moeten dit toejuichen! Maar daar is misschien wat overredingskracht voor nodig. Daar kan een groen partij bij helpen, wellicht.

Bekijk meer