G

Guy

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 3 jaren geleden
  ma 02 jan 2017 11:40:55 CET
  G Guy postte in Trailerkeuze.

  Wij hebben sinds kort de mogelijkheid om dergelijke chassis te bouwen,tot 10 meter lang.
  Dit kan met 2 of 3 assen.
  Voor korte afstanden zijn 2 assen voldoende;voor langere afstanden zijn 3 assen een aanrader vanwege de stabiliteit en veiligheid onderweg.
  Ons chassis weegt rondom 600 kg bij 7.5 meter lengte ( lengte zonder dissel)

 2. ma 02 jan 2017 11:17:34 CET
  G Guy postte in Stel je even voor.

  Hallo,

  ik ben Guy,zaakvoerder van een Belgisch bedrijf in bedrijfswageninrichting.
  Ik heb onlangs een grote trailer gebouwd voor mijn eigen voorziening in transport en in de zoektocht naar een gepast chassis heb ik het idee Tiny house ontdekt.
  Aangezien de wachttijd voor een chassis erg lang was,heb ik in die tijd voor mezelf de mogelijkheid uitgezocht om wettelijk zelf een chassis te bouwen en dat is gelukt.
  Ondertussen is dat project uitgevoerd en staat de 7.5 meter lange trailer er en hij doet zijn taak perfect zoals gepland.
  Nu heb ik met die bouw best wel wat ervaring opgedaan in materialenkennis en gebruik van isolatie en profielen.
  Ik zou graag het idee Tiny house willen aanbieden in de vorm van chassis en de nodige materialen om een moderne versie ervan te bouwen.Dit wil zeggen met naadloze zijkanten in thermisch geisoleerde sandwichpanelen,die eventueel achteraf nog kunnen bekleed of bestickerd worden.
  Dit is een grote gewichtsbesparing aangezien er daardoor maar beperkt gebruik van frame nodig is en het gedeelte frame buiten de chassis is volledig in aluminium,waardoor een trailer van 7.5 meter lang inclusief opbouw van 1.8 breed en 2 m hoog slechts 1400 kg weegt,met 3 assen. In 2-assige vorm kan dit nog 100 kg minder worden.
  Wie interesse heeft om dit concept mee uit te bouwen,is welkom om op deze post te reageren.

 3. ma 02 jan 2017 10:59:24 CET
  G Guy is lid geworden.