Frodo

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 2 jaren geleden
  di 21 feb 2017 10:16:58 CET
  Frodo postte in Tiny House huren of leasen?.

  @marvin @Vrijbuiter
  Dank voor jullie reacties en informatie.
  Als je het zo uitrekent is de lol er wel af. Wat een hoge bedragen!
  Ik wil geen projectontwikkelaar of tiny-housjes melker worden, met rendementen, verzekeringen en rente betalingen. Dit zou naar mijn gevoel ook het hele idee van vrijheid onderuit halen. Mijn interesse voor tiny houses gaat juist om vrijer te worden van het systeem van regels en geld.

 2. ma 20 feb 2017 11:57:22 CET
  Frodo postte in Tiny House huren of leasen?.

  @Vrijbuiter
  Hoe kom je uit op 1000 euro per maand om het rendabel te maken? Van welke tiny house-prijs ga je dan uit? Een van de leuke aspecten/ voordelen van een tiny house lijkt me dat de kosten (per maand) juist lager zijn dan bij een conventioneel huis.

 3. 3 jaren geleden
  vr 17 feb 2017 11:41:56 CET
  Frodo postte in Tiny House huren of leasen?.

  Dag Amrita of Monkvel,

  Ik wil heel graag tiny housjes gaan bouwen! ik heb mezelf net voorgesteld op deze website (forum even voorstellen) en ben juist op zoek naar mensen die een huisje gebouwd willen hebben. In eerste plaats dacht ik aan in opdracht bouwen, maar het idee van bouwen en dan verhuren klinkt ook interessant.

 4. vr 17 feb 2017 11:08:01 CET
  Frodo postte in Stel je even voor.

  Mijn naam is Frodo Depassé en ik woon in Hoevelaken.
  Ik ben al jaren gecharmeerd van en geïnspireerd door het tiny-house idee en loop al langer rond met het idee/ de wens om voor iemand om een tiny-house te bouwen.
  Niet voor mijzelf want ik woon prima met vrouw en 2 schoolgaande kinderen, maar om voor een klant een op maat gemaakt onderkomen te bouwen.

  Ik werk zelfstandig als meubelmaker, interieur bouwer, timmerman in brede zin. Dwz ik doe van alles; naast meubels ook keukens en badkamers en kleine constructies bijvoorbeeld.
  Zie http://frododepasse.nl/ 
  Bij de bouw van een klein huisje kan ik al deze vaardigheden inzetten. Als bouwer is het erg leuk en uitdagend om alle functies van wonen op een klein oppervlak te verwezenlijken, om heel efficient met de (opberg)ruimte omgaan.

  Ik kan vanaf het eerste plan-idee meedenken over je tiny-house. Of het ontwerp van een ander bouwen. Het liefst bedenk en bouw ik het samen met de toekomstige bewoner. Op die manier kan het precies op maat gemaakt worden naar alle specifieke wensen van de toekomstige bewoner(s).
  De vorm en afmetingen, de stijl/ het uiterlijk, de mate van off-grid, op wielen of niet, enzovoort, dat ligt aan de bewoner(s) en de plek(ken) waar het komt te staan.

  Ik heb hier in Hoevelaken ruimte om er een (of meerdere) te bouwen. Ik weet zeker dat ik in vergelijking met anderen goed en goedkoop ben. Nieuwsgierig geworden?
  Neem dan graag contact op. Hartelijke groeten Frodo

 5. vr 17 feb 2017 09:34:14 CET
  Frodo is lid geworden.