N

Nadia

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 2 jaren geleden
  ma 22 mei 2017 01:42:16 CEST
  N Nadia postte in aanhanger vs landbouwvoertuig .

  Het onderstel ziet er goed uit, niet doorgeroest. We gaan de planken eraf halen, waarschijnlijk zandstralen en spuitlakken, beetje afhankelijk van de kosten. Anders schuren en zelf spuiten. We hebben via via een adresje van iemand die kan zandstralen en lakken, en die kan ons ook vertellen of de banden evt vervangen moeten worden. De reminrichting moet wel worden nagekeken.
  Het diepe deel is 50 cm. Voor meer vragen kun je ook via mijn blog persoonlijk even contact opnemen hoor.

  Zoals ik eerder meldde: Een geremde aanhanger moet dan wel als je boven de 3500 kg komt.

 2. do 18 mei 2017 00:58:01 CEST
  N Nadia postte in Trailerkeuze.

  @Eisbeer en @Monique
  Voor de overweging voor landbouw aanhanger is er meer te vinden in mijn reactie op 'aanhanger vs landbouwvoertuig'.

 3. do 18 mei 2017 00:52:29 CEST
  N Nadia postte in aanhanger vs landbouwvoertuig .

  Wij hebben een landbouw aanhanger gekocht, een dieplader. Op onze blog wijgaantiny.blogspot.com kun je de foto's zien. We hebben veel aanhangers bekeken, vooral 2e hands, maar op de site van mascus uiteindelijk de trailer gevonden, daar staan er veel op.
  We hebben gekeken naar platte trailers met plateau, daar was eerst ons ontwerp ook op gemaakt. Het lastige daarvan was, dat het plateau vaak hoger is dan 1 meter en dat je met een totale hoogte van 4 meter dan krap uitkomt met een slaapzolder. Er zijn wel te vinden van 90 cm ofzo, maar dan kom je met 1,8 m onder de slaapzolder en 1 meter zithoogte boven je bed toch krap met de dikte van het dak. Het kan wel denk ik, als je de juiste vindt, of misschien zelfs wel met kleinere wielen, daar heb ik niet naar gekeken. We hebben uiteindelijk gekozen voor een dieplader vanwege het lagere plateau, dat 50cm boven de grond ligt. We hebben trouwens geen 2e gevonden van die we nu hebben.

  Voor de eisen moet je de volgende link maar lezen:
  https://www.cumela.nl/verkeer-en-vervoer-veilig-landbouwverkeer-voertuigeisen/overzicht-van-eisen-aan-landbouwvoertuigen

  Een geremde aanhanger moet dan wel als je boven de 3500 kg komt.

 4. wo 10 mei 2017 10:30:24 CEST
  N Nadia is lid geworden.