Informatie

In de loop der tijd hebben we een heleboel informatie kunnen verzamelen, hier een overzicht van wat we onder andere te bieden hebben!

Handige Links

Wat gebeurt er allemaal in Nederland op het gebied van Tiny Houses? En wie zijn er mee bezig? Om deze vragen te beantwoorden is er deze pagina, een overzicht van alles en iedereen op tiny house gebied in Nederland. Natuurlijk hopen we op comments vol met projecten en namen die we nog niet kennen, zo kunnen we deze lijst blijven updaten. Voorlopig onderscheiden we de volgende vier categoriën, allereerst de bouwers en ontwerpers, zij die in opdracht kleine duurzame gebouwen maken, ten tweede de bloggers, ervaringsdeskundigen met geweldige websites vol kennis en verhalen, dan de potentiele locaties om tiny te leven en tot slot plaatsen we alle andere intiatieven bij overige. Vertel ons wat er mist!

Kaart

Op de kaart zie je welke initiatieven er in Nederland zijn op het gebied van Tiny Housing. De kaart heeft momenteel twee lagen:

  • Mogelijke woonlocaties
  • Tiny House bewoners en bloggers

Heb je een initiatief of blog dat je graag aan de kaart toegevoegd zou zien? Stuur een mailtje naar hallo@tinyhousenederland.nl met in de ontwerpregel: Tiny House Nederland kaart. Geef in de mail minimaal je adresgegevens op, een link naar je website en de tekst die je in de kaart vermeld wilt zien.