Tiny links #1

Wij zijn natuurlijk druk bezig met onderzoek naar alle mogelijke vormen van klein leven, tiny architecture, zelfvoorzienend leven en veel meer. Daarbij komen we de ene na de andere coole website tegen en ongelofelijk veel interessante projecten. Die kunnen we natuurlijk niet voor onszelf houden. Dus daarom dat we regelmatig een post zullen wijden aan links naar websites en blogs van anderen die over tinyhouses en gerelateerde onderwerpen schrijven. Voor vandaag geven we jullie maar liefst vier geweldige tiny links:

1. thistinyhouse.com

een blog over tiny houses dat allerlei projecten van over de hele wereld toont, vol inspirerende afbeeldingen en verhalen. Dit wordt afgewisseld door het persoonlijke verhaal van de schrijfster, Hillary, die samen met haar man Michael in een tiny houseboat woont van 39m2.

2. marjoleininhetklein.com

Volg het avontuur van Marjolein Jonker die al geruime tijd de wens koestert om in Nederland in een Tiny House te wonen. Haar blog vertelt over alles wat komt kijken bij dit avontuur, over duurzaam onafhankelijk leven, vragen waar je uberhaupt mag wonen in een Tiny House in Nederland, en haar eigen zoektocht. Een dikke aanrader!

3. tinyhouseblog.com

deze blog verkent een groot scala aan Tiny Houses van yurts, boten, blokhutten tot tipis. Is dat het meervoud van tipi? of  is het teepees of wigwam hutten? Hoe dan ook, je komt het allemaal tegen op deze blog van Kent Griswold.

4. cabinporn.com

Geen zin in veel leeswerk maar wil je vooral wegdromen bij prachtige beelden van Tiny Houses op de meest prachtige plekken over de hele wereld? Check dan Cabin Porn. De naam zegt het eigenlijk al, geniet ervan!

More to come!

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Avatar
H.Teunissenantwoord
1 augustus 2016 om 01:52

Lijkt dit niet een beetje op een caravan(toer-dan wel sta)? PRIMA idee!!

Reactie achterlaten