Partners

Een belangrijk aspect van de Tiny House filosofie is de erkenning van het belang van samenwerken, met elkaar delen, elkaar steunen en verder helpen en vooral ook samen veel plezier maken. De Nederlandse Tiny House movement is dynamisch en er valt een hoop werk te verrichten. Gelukkig staan we er niet alleen voor, we slaan de handen ineen met deze fijne partners en ondersteunen elkaar om de movement verder te helpen.

Deze onafhankelijke non-profit stichting versterkt initiatieven die 100% gaan voor een supercharged Nederland: sociaal, inclusief én duurzaam. Tiny House Nederland heeft als missie het mogelijk maken dat mensen in Nederland klein en duurzaam kunnen wonen en het realiseren van een erkende eigen status van Tiny Houses binnen de Nederlandse regelgeving. We passen dus heel goed binnen de doelstelling van Stroom en maken graag gebruik van deze stroomversnelling.

Meer info

De BouwEXPO Tiny Housing van de gemeente Almere wil bijdragen aan een innovatieve, betaalbare en duurzame bouwstroom die staat voor een vorm van ‘bevrijd wonen’. Tiny House Nederland en het team van de BouwEXPO ondersteunen elkaar door het delen van informatie, het verbinden van mensen binnen de movement en het organiseren van events.

Meer info

Stichting Meo verzorgd drukwerk, grafische vormgeving, webdesign, apps, online tijdschriften, ledenadministratie en andere ondersteuning aan non-profitorganisaties. Ze doen dat met een team van jonge, creatieve en enthousiaste medewerkers die deze diensten leveren vanuit het leerwerkbedrijf van stichting Meo. Jongeren met een beperking als AD(H)D of autisme doen bij Meo werkervaring op, samen met stagiairs uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs. Voor Tiny House Nederland verzorgen ze promotiematerialen zoals flyers en visitekaartjes. 

Meer info

Powered by GreenWish

Wij zijn Powered by GreenWish. Dat betekent dat we zijn aangesloten bij het netwerk van GreenWish. Zo krijgen wij advies, contacten en support die voor ons van belang zijn. GreenWish is een sociale onderneming die zich inzet voor een beter klimaat voor duurzaam, maatschappelijk initiatief en sociaal ondernemerschap.

Meer info