Gezocht: vrijwilliger kernteam

Oproep voor nieuwe vrijwilliger voor werkgroep Secretariaat Tiny House Nederland

Op dit moment is er plek voor een nieuw lid in ons kernteam. Draag jij Tiny House Nederland een warm hart toe én heb je een paar uurtjes per week zin om je enthousiasme en energie voor de Tiny House community in te zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor de werkgroep Secretariaat zijn we op zoek naar een coördinator. Deze werkgroep bestaat reeds uit 3 leuke enthousiaste vrijwilligers die al helemaal ingewerkt zijn. We zoeken alleen nog iemand die de verbindende link wil zijn tussen het kernteam en de werkgroep Secretariaat.

Wat zijn je taken als coördinator van het Secretariaat?
– 1x per week (op woensdagavond van 19.30-20.30 uur) een uurtje Skype-vergadering met het kernteam. Dit is vaak kort en bondig waarbij alle ins- en outs van alle werkgroepen worden besproken.
– 1x per 3 weken een uurtje Skype-vergadering met de vrijwilligers van het Secretariaat (dag en tijd zijn naar eigen wens in te vullen.). Hierbij maak je ook de agenda en de notulen.
– Verder worden er diverse administratieve taken door het secretariaat uitgevoerd zoals aanwezige informatie beheren en structureren en o.a. de donateursadministratie. Dit doe je uiteraard samen met je eigen werkgroep of je verdeelt de taken.
– Ook zal je (naar eigen initiatief) betrokken zijn bij de evenementen die Tiny House Nederland organiseert.

Wat bieden we jou?
– Flexibel werken en overleggen (zo veel als mogelijk online)
– Eigen verantwoordelijkheid
– Jaarlijks een feestelijke bijeenkomst voor alle vrijwilligers
– Onderdeel zijn van dé Tiny House revolutie in Nederland
– En uiteraard ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Wat verwachten wij van jou?
– Een klein beetje tijd (ca. 2-3 uurtjes per week)
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Positiviteit en enthousiasme
– Meedenken en initiatief tonen

Lijkt dit je leuk en wil je ook onderdeel worden van het Tiny House Nederland team? (Of ken je misschien iemand anders die dat graag zou willen?) Wacht niet langer en stuur een mailtje naar: hallo@tinyhousenederland.nl met als onderwerp ‘Coördinator werkgroep Secretariaat’. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

De hartelijke groeten van het kernteam Tiny House Nederland

Deel uw mening