Vacature: penningmeester (vrijwillig)

Stichting Tiny House Nederland is op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van:

PENNINGMEESTER

Wie zoeken wij?
Ben jij dol op cijfertjes, Excelsheets en het op orde houden van administratie? Vind jij het een uitdaging om ons te helpen bij de aanvraag van subsidies en het opzetten van een donateurssysteem? Heb jij zo’n twee uurtjes per week tijd en draag jij de Tiny House community een warm hart toe? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de functie van penningmeester. Je maakt dan deel uit van het bestuur van Stichting Tiny House Nederland, samen met voorzitter Monique van Orden en secretaris Gerbrand Oosterloo van der Weg.

De taken:
– Beheer in- en uitgaven (betaalrekening);
– Verwerking bankmutaties in spreadsheet;
– Verzorgen jaarrekening;
– Projectadministratie en financieel overzicht m.b.t. projecten (bijv. Jamboree);
– Voorwerk en ondersteuning bij subsidieaanvragen (begroting, tekstueel);
– Meedenken en meewerken aan de opzet en het onderhoud van een donateurssysteem;
– Deelname aan wekelijks kerngroepoverleg (via Skype).

Wat bieden wij jou?
Als je je bij ons team aansluit, dan ben je verzekerd van een groep inspirerende en enthousiaste mensen om mee samen te werken. Het kernteam zelf zit al boordevol energie en ideeën, laat staan als daar meer enthousiaste mensen bijkomen!

Bij ons:
– kun je flexibel werken en overleggen (zo veel als mogelijk online);
– heb je eigen verantwoordelijkheid;
– is er jaarlijks een feestelijke bijeenkomst voor alle vrijwilligers;
– ben je onderdeel van dé Tiny House revolutie in Nederland;
– en uiteraard ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

De stichting
Stichting Tiny House Nederland zet zich sinds 2016 actief in voor de Tiny House beweging in Nederland. Wij geven informatie over Tiny Houses en tiny living en dat doen wij op verschillende manieren: onder andere via social media, bijeenkomsten, de Tiny House Nederland Jamboree, via e-mail en ons forum. Wij zorgen ervoor dat mensen die deze woonvorm een warm hart toedragen kennis met elkaar kunnen delen en hun droom kunnen waarmaken.

Interesse? Neem contact met ons op!
Heb je interesse in deze vrijwilligersfunctie, dan horen we graag van je! Stuur een e-mail met je gegevens naar hallo@tinyhousenederland.nl

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Zomaar wat hersenspinsels – Marjolein in het kleinantwoord
5 november 2018 om 09:48

[…] De klok is terug gegaan afgelopen weekend en het is weer vroeg donker, dat is een mooie tijd om een beetje naar binnen te keren. Daar heb ik behoefte aan, heb jij dat ook? Een beetje cocoonen. Ik denk dat ik in november en december maar wat minder afspraken moet plannen in de avonden. De laatste weken is het bijna iedere avond raak. Bijvoorbeeld een skype vergadering voor Tiny House Nederland of twee per week, deze week zelfs drie achter elkaar. We zijn dan ook lekker aan het uitbreiden in het team van Tiny House Nederland. Meer mensen erbij, dat is hard nodig. Ons groepje raakte een beetje uitgeput en er komt alleen maar meer werk op ons af. Gelukkig betekent een groeiende beweging ook dat er steeds meer mensen bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en zich vrijwillig in te zetten voor een goed doel. Tiny House Nederland groeit gestaag! Naar aanleiding van een oproep om vrijwilligers voor een aantal op te richten werkgroepen hebben we aardig wat aanmeldingen mogen ontvangen. Er zijn al een aantal werkgroepen opgestart maar er is nog meer hulp nodig. Dus mocht je een paar uurtjes per week over hebben en die nuttig én leuk én leerzaam in willen zetten, kijk dan even naar deze blog voor een omschrijving van wie we zoeken. We zoeken ook een penningmeester, meer daarover vind je hier. […]

Reactie achterlaten