Op de Jamboree infomarkt vind je een schat aan informatie!

De vakantieperiode loopt aardig op zijn einde, het Tiny House Nederland Jamboree team is alweer hard aan het werk om het programma rond te krijgen, vanaf dit weekend kun je het grootste deel van het programma op de website van de Jamboree vinden:

Een onderdeel van het programma van activiteiten is de infomarkt, waar je naar hartenlust kunt rondwandelen en informatie kunt krijgen over Tiny House gerelateerde producten en diensten. De Tiny House beweging is onlosmakelijk verbonden met minimalisme, maar voor je in zo’n prachtig huisje woont moet je best een hoop onderzoek doen en informatie verzamelen. Waar kan dat beter dan op de infomarkt! Om je alvast een beetje lekker te maken zetten we hier de bedrijven op een rijtje die je zeker op de markt kunt tegenkomen:

Ook een marktkraam op de infomarkt huren? Stuur een e-mail aan jamboree-organisatie@tinyhousenederland.nl o.v.v. infomarkt. De kramen zijn 3 meter lang en kosten € 100,-. De opbrengst wordt gebruikt voor de organisatie van de Jamboree. Daar wil je toch bij zijn en aan meewerken? Laat het ons weten!

Deel uw mening