Een nieuw forum!

Eén van de hoofddoelen van Tiny House Nederland is het delen van informatie over Tiny Houses en tiny living. Daar hoort bij dat we faciliteren dat mensen gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen en zo van elkaar kunnen leren. We doen dit onder andere via onze besloten Facebookgroep, via bijeenkomsten en de Jamboree én via een forum op onze website. Bij het oude forum liepen we echter tegen een aantal problemen aan die het bemoeilijkten om het relevant en waardevol te houden. We hebben daarom besloten over te stappen op een nieuw forum.

Waarom een nieuw forum?
Wanneer je al eens gebruikgemaakt hebt van ons oude forum, heb je wellicht wel gemerkt dat het niet goed bestand is tegen spam. Het kost onze moderators veel tijd om alles steeds te verwijderen en daardoor worden relevante posts ondergesneeuwd. Ook wordt de software van het oude forum niet meer onderhouden door de ontwikkelaars, waardoor het snel veroudert. Daarnaast is de structuur van het forum vrij onoverzichtelijk, wat een goede informatieoverdracht lastig maakt.

Vanaf vandaag kun je je registreren op ons nieuwe forum. Deze integreert veel beter met onze website, is goed te onderhouden en heeft mogelijkheden die ons in staat stellen om beter en meer gestructureerd informatie te delen.

Wat betekent het concreet voor jou dat we een nieuw forum hebben?

  • Het account dat je hebt op het oude forum, is niet bruikbaar op het nieuwe forum. Je zult dus een nieuw account moeten aanmaken. Dat kan door je te registreren met je e-mailadres of door in te loggen met je Facebook-, Google- of Twitteraccount.
  • We kunnen de berichten van het oude forum helaas niet overzetten naar het nieuwe forum. We beginnen dus met een schone lei. Wel zijn we aan het kijken hoe we het oude forum kunnen behouden als naslagwerk, want we willen de informatie niet verloren laten gaan. Tot we een goede oplossing gevonden hebben, blijft het oude forum online staan. Je kunt de informatie nog lezen, maar het is niet meer mogelijk om een account aan te maken.
  • Je vindt het nieuwe forum hier: https://www.tinyhousenederland.nl/forum-beta en via het hoofdmenu op onze website. Op een nog aan te kondigen datum zal het nieuwe forum het adres van het oude forum overnemen.

We heten je graag welkom op ons nieuwe forum en hopen dat ook dit een waardevolle plek vol informatie over Tiny Houses en tiny living wordt!

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Avatar
rob van irenantwoord
21 oktober 2018 om 11:22

Hoi, nou, respect, en meteen de aftrap maar?

Reactie achterlaten