Meld je aan voor de Initiatiefgroepenbijeenkomst op 11 mei!

Vorig jaar juli organiseerden we voor het eerst een goedbezochte en informatieve Initiatiefgroepenbijeenkomst. Er gebeurt veel binnen de Tiny House beweging, de interesse in tiny housing en tiny living groeit razendhard. Sinds vorig jaar zijn er weer nieuwe initiatiefgroepen gevormd en bestaande initiatiefgroepen hebben mooie stappen gezet: hoog tijd om elkaar bij te praten, van elkaar te leren en elkaar te inspireren!

Op zaterdag 11 mei is de tweede landelijke Tiny House Nederland Initiatiefgroepenbijeenkomst. Van 13:00 – 17:15 uur is er een interessant plenair gedeelte en voldoende gelegenheid om met andere groepen informatie uit te wisselen.

Alle informatie op een rijtje
Datum: zaterdag 11 mei 2019
Tijd: 13:00 – 17:15 uur
Locatie: Gelderlandfabriek in Culemborg (zaal ‘Het pleintje’)
Adresgegevens: https://www.degelderlandfabriek.nl/contact/

We hopen dat er weer zoveel mogelijk initiatiefgroepen vertegenwoordigd zijn. Om de bijeenkomst praktisch mogelijk te maken kunnen er per initiatiefgroep maximaal 2 deelnemers aanwezig zijn.

Programma
13.00 – 13.30 Opening en kennismaking groepen
13.30 – 14.15 Plenaire sessie 1: Nieuw bos en klein wonen – Guido Enthoven, Instituut Maatschappelijke Innovatie
14.15 – 14.30 Pauze
14.30 – 15.15 Plenaire sessie 2: De krachten en uitdagingen van een Tiny House groep – Eugene Zaaijer, Tiny Developments
15.15 – 17.00 Thema-sessies
17.00 – 17.15 Afsluiting

Besloten forum
Daarnaast willen we jullie uitnodigen om gebruik te maken van het besloten gedeelte van ons forum, speciaal voor leden van initiatiefgroepen. Hier kunnen groepen elkaar digitaal ontmoeten en kennis uitwisselen. Meld je hier: https://www.tinyhousenederland.nl/forum-beta/ aan voor het forum en stuur daarna een e-mail met je naam en e-mailadres naar initiatiefgroepen@tinyhousenederland.nl Wij zorgen dan dat je toegang krijgt.

Initiatiefgroepen die al bij ons bekend zijn, ontvangen deze informatie ook in een uitnodiging per e-mail.

Graag tot ziens op zaterdag 11 mei!

Deel uw mening