Initiatiefgroepenbijeenkomst: meld jouw groep aan!

Ben jij een ‘kartrekker’ van een lokale initiatiefgroep die zich inzet om Tiny House woonlocaties te realiseren in jouw omgeving? Dan nodigen we jou van harte uit om onze initiatiefgroepenbijeenkomst bij te wonen.

Op zaterdag 14 juli organiseert Tiny House Nederland een initiatiefgroepenbijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats in Culemborg, van 13.00 tot 17.00 uur. In onze besloten Facebookgroep hebben we al eerder een oproep gedaan aan lokale groepen om zich te melden. Hieraan hebben inmiddels 30 groepen gehoor gegeven. Maar omdat niet iedereen op Facebook zit en we graag veel groepen willen bereiken, herhalen we de oproep ook hier.

Het doel van deze bijeenkomst is om kennis te delen, knelpunten te identificeren, te leren van elkaars oplossingen en elkaar te inspireren door successen te delen. Mogelijk zijn er knelpunten die we landelijk kunnen oppakken en we hebben een aantal experts gevraagd hun tips en tricks met ons te delen.

Ben jij een ‘kartrekker’ van een lokale initiatiefgroep die zich inzet om Tiny House woonlocaties te realiseren in jouw omgeving? Wil je ook deelnemen en heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan aan via dit inschrijfformulier

Let op! Deelname is alleen open voor bestaande initiatiefgroepen, niet voor individuen die met gemeenten in gesprek zijn. We gaan de kennis natuurlijk wel delen!

Deel uw mening