Stichting Tiny House Nederland begon in 2016 als een club enthousiastelingen – als fans – van deze geweldige nieuwe woonvorm. We blogden, beantwoordden duizenden vragen, inspireerden en deelden alle kennis die we maar in onze handen konden krijgen direct met jou. Ook organiseerden we de Tiny House Nederland Jamboree en twee initiatiefgroepbijeenkomsten.

Doorbouwen

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en wat een succes is het geworden! Er zijn al honderden Tiny Houses gebouwd en tienduizenden staan te trappelen om ook hun droom waar te maken. Wij willen ook heel graag doorbouwen aan Stichting Tiny House Nederland. Daarom hebben wij deze totaal vernieuwde website met fris nieuw logo voor jou gebouwd. Zodat je nog meer en makkelijker informatie en inspiratie kunt vinden voor jouw Tiny House. Nieuw in onze dienstverlening is een onderdeel van de site met daarin informatie specifiek voor gemeenten, zodat ook zij snel aan de slag kunnen met Tiny Housing.

Inwoner

Help jij ons met de verdere uitbouw van Tiny House Nederland, zodat we je kunnen blijven voorzien van informatie, de website kunnen onderhouden, informatiedagen kunnen blijven organiseren en landelijke lobby op- en uitbouwen?

Word dan inwoner van Tiny House Nederland met een donatie! Je krijgt een (virtueel) huisnummer als inwoner van Tiny House Nederland, op een digitaal certificaat. Omdat wij een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zijn, krijg je van ons natuurlijk een bewijs van betaling waardoor je deze donatie als aftrekpost kan opvoeren bij je inkomstenbelasting.

Bedankt voor je steun om samen verder te bouwen aan een Nederland met Tiny Houses!

Bedrag