Wat is het fijn om lekker weg te dromen bij het zien van allemaal verschillende Tiny Houses en ideeën op te doen voor jouw eigen Tiny House! Heel veel plezier met bekijken van deze Tiny Houses. Wil je meer zien? Ga zelf op onderzoek uit op Instagram, YouTube en Pinterest.

Nóg meer inspiratie op Instagram

Inspiratie op YouTube

Ook op YouTube is veel Tiny House inspiratie te vinden. Veel accounts zijn wel Engelstalig, Nederlandse accounts die frequent nieuwe video’s plaatsen zijn er nog niet veel.

TEDxTalk van Marjolein Jonker

Marjolein Jonker, Tiny House pionier van het eerste uur, gaf deze inspirerende TEDxTalk in Alkmaar. Haar boodschap is al bijna 50.000x bekeken! Op het YouTube-kanaal van Marjolein vindt je trouwens veel toffe filmpjes gemaakt over haar en haar Tiny House, gemaakt door anderen.

Koen en Roos gaan tiny wonen

Koen en Roos gaan zelf in een Tiny House wonen en gaan voor de nodige inspiratie op bezoek bij Tiny Houses door heel Nederland.

Living big in a tiny house

Dit is waarschijnlijk één van de grootste en bekendste YouTube accounts. Bryce reist de hele wereld over om de mooiste Tiny Houses en hun bewoners te filmen. Zijn account heeft meer dan 2,4 miljoen abonnees en zijn video’s worden miljoenen keren bekeken. 

<Tiny Houses: dé cursus