Naam initiatiefgroep

Informatie

Contactgegevens

Tiny House Alkmaar

Wooncoöperatie Tiny House Alkmaar streeft ernaar om klein, milieuvriendelijk en betaalbaar wonen mogelijk te maken in de gemeente Alkmaar, te beginnen met een pilot project aan de Helderseweg 28 in Alkmaar.

Tiny House Dronten

Zomer 2019 opgestart. De plannen zijn gepresenteerd aan de gemeente en deze is enthousiast.

Toekomstdorp Haverland

Een groep van vijf personen is samen met Stichting Haverland in gesprek met de gemeente Echt-Susteren (Limburg). Geïnteresseerden kunnen zich melden.

Tiny House Heerenveen

Het CPO project “Lytse Griene Hûskes” staat voor het realiseren van (vooralsnog) 7 Small Eco Houses in een groene, landelijke omgeving waarbij duurzaamheid, rust en ruimte, gemeenschapsgevoel, bio diversiteit en het leven met een lage footprint centraal staat. Het gebied is 3800 m2 groot en ligt aan de rand van Tjalleberd tegen het fase 1 gedeelte van de KLUFT.

Tiny Houses Vijfheerenlanden

Hoofddoel is vinden en rond krijgen vergunningen geschikte locaties voor de diverse groepen: binnen – buiten kern, off en deels ‘on’ grid in groep en solo en bij elkaar brengen platform voor geïnteresseerden.

Coöperatie Tiny House Wageningen

De coöperatie Tiny House Wageningen bestaat uit 10 leden die met de gemeente Wageningen in gesprek zijn om een tiny house locatie te realiseren waar tiny houses gecombineerd kunnen worden met het ontwikkelen van nieuwe natuur. We zijn hierbij ook op zoek naar partners die onze visie steunen en hun expertise beschikbaar willen stellen. Op onze website is ons visiedocument te downloaden.

Tiny Village Zutphen

Kerngroep Klein Zutphen i.s.m. Bram Bloemers; initiatiefnemer/oprichter Stichting Wilde Woonweide zijn in gesprek met de gemeente Zutphen, gemeente Brummen en gemeente Lochem.