Tiny House Nederland krijgt een power-up

Stichting Tiny House Nederland heeft een partner gevonden in stichting Stroom Nederland. Deze onafhankelijke non-profit stichting versterkt initiatieven die 100% gaan voor een supercharged Nederland: sociaal, inclusief én duurzaam. Tiny House Nederland heeft als missie het mogelijk maken dat mensen in Nederland klein en duurzaam kunnen wonen en het realiseren van een erkende eigen status van Tiny Houses binnen de Nederlandse regelgeving. We passen dus heel goed binnen de doelstelling van Stroom en maken graag gebruik van deze stroomversnelling.

Stroom Nederland gaat ons onder andere ondersteunen bij organisatorische vraagstukken en fondsenwerving. Daarnaast hebben ze een breed netwerk waar we gebruik van mogen maken, bijvoorbeeld wanneer we een ingang nodig hebben bij lokale, provinciale of landelijke overheid. Vanaf nu is Tiny House Nederland dus mede powered by Stroom, voor een nog krachtigere stem voor het legaliseren van Tiny Houses!

Zie voor meer informatie de website van Stroom Nederland.

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Avatar
Sis Rozeboomantwoord
21 oktober 2016 om 06:12

Hier in Ten Boer vlakbij de stad Groningen zou zon groep Tinyhouses ook niet misstaan en TenBoer kan het goed gebruiken. Maar ik droom zon huisje het is toch van de zotte dat ik zoveel ruimte heb die ik niet gebruik en alleen maar vol rommel komt te staan en ook nog stookkosten en meer vraagt ik heb een vaste baan maar sta al 20 jaar onder bewindvoering zonder schulden omdat ik niet met papieren kan omgaan. wat kost zon huisje? en kan je die laten bouwen of koop je die ergens? Ik ben zo benieuwt want ik heb waarschijnlijk niet de mogelijkheid om naar Ede te komen.

Avatar
Sid Rozeboomantwoord
21 oktober 2016 om 06:20

En waar mag je zon huisje neer zetten? of moet je er een stuk grond voor kopen?

Avatar
28 oktober 2016 om 16:08
– Antwoord aan: Sid Rozeboom

dat zal wel, Sid.

Reactie achterlaten