[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tiny House Nederland start een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Bergen Noord-Holland, om de interesse in het wonen in een Tiny House in Bergen in kaart te brengen. Dit doen we in samenwerking met woningstichting Kennemer Wonen en Woningbouwvereniging Langedijk. Op woensdag 18 januari is een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de inwoners van de gemeente, waar Marjolein Jonker en Monique van Orden van Tiny House Nederland een presentatie geven over de nieuwe woonvorm.

[/vc_column_text][vc_column_text]De informatieavond is tevens de kick-off van een enquête, welke is opgesteld om de interesse te peilen. Woont u in of in de directe omgeving van de gemeente Bergen NH en heeft u interesse in het wonen in een Tiny House? Wij vragen u dan vriendelijk de enquête in te vullen, die u middels de knop hieronder kunt bereiken.

 

De enquête is gesloten op 18-02-2017[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Overal in Nederland ontstaan initiatieven van geïnteresseerden en gemeenten om te onderzoeken of wonen in een Tiny House mogelijk kan worden. Voor de meeste geïnteresseerden gaat het om het vervullen van een wens om vrijer, eenvoudiger, kleiner, duurzamer en meer betaalbaar te wonen.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die wonen in Noord-Holland veel interesse hebben in deze vorm van wonen. Woningstichting Kennemer Wonen en Woningbouwvereniging Langedijk zijn daarom benieuwd of er ook binnen de gemeente Bergen interesse is om te wonen in een Tiny House. Samen met Stichting Tiny House Nederland doen zij onderzoek onder de inwoners van de gemeente Bergen. Dick Tromp (directeur, bestuurder van Kennemerwonen) : “Tim van Ruiten van woningbouwvereniging Langedijk en ik zijn heel erg benieuwd of de inwoners van de gemeente Bergen in een Tiny House willen wonen. Als daar grote belangstelling voor is zullen wij ons verder gaan verdiepen en mogelijkheden onderzoeken voor realisatie.“[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5872″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De informatieavond over Tiny Houses vindt plaats op woensdag 18 januari om 20.00 uur in Blooming, Duinweg 5 in Bergen.

Illustratie en foto: Min2 bouw-kunst

Enquête in samenwerking met In Transition Agency[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5895″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5867″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5894″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *