[vc_row full_width=”lab-full-width”][vc_column][vc_column_text]De laatste en komende week staan Tiny Houses weer volop in de spotlight in de Nederlandse (en zelfs Belgische!) media, dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden, dus bij deze de highlights van afgelopen week en een overzicht van wat er nog aan zit te komen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”lab-full-width”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4674″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.nrc.nl/next/2016/01/04/liever-een-yurt-1574418″][vc_column_text]

Het begon vorige week op 4 januari allemaal met een prachtig artikel in de NRC van Sanny Visser en Walter Herfst: ‘Een heel huis op 15 vierkante meter’.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4675″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://soundcloud.com/tinyhousenederland/interview-lena-van-der-wal-bij-vrt-radio-1-05-01-2016″][vc_column_text]

Daarna volgde een interview met Lena van der Wal van ontwerpburo Walden voor de rubriek Nieuwe Feiten van de Belgische Radio 1

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4679″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”http://www.ad.nl/ad/nl/4566/Geld/article/detail/4222420/2016/01/11/De-grote-potentie-van-piepkleine-huisjes.dhtml”][vc_column_text]

Vervolgens stond op zaterdag 9 januari ook nog een zeer uitgebreid artikel in het AD Magazine, ‘De grote potentie van piepkleine huisjes‘ door Matthijs Meeuwsen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”lab-full-width”][vc_column][vc_column_text]En het is zeker nog niet afgelopen, kijk woensdag 13 januari om kwart over zes op Nederland 1 naar EenVandaag voor een item speciaal over Tiny Houses. Hierin gaat het over de plannen van Almere en worden veel kenners geinterviewd. Daarnaast was Marjolein maandag tussen twee en zes uur ’s ochtends nog te gast bij NPO radio 1 voor een interview voor Nachtkijkers, luister het hier. En tot slot verschijnt er zaterdag een mooi artikel in het Noord Hollands Dagblad, Haarlems Dagblad en het de Gooi- en Eemlander. Nog genoeg te zien, lezen en luisteren dus! Hebben we iets gemist? Laat het ons weten!

Update 14/01/2016:
Bekijk hier het item.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Doe mee met de conversatie

3 reacties

 1. Hallo beste groene ontwikkelaars. Ik kwam via nrc artikel achter jullie activiteiten. Goed bezig. Leuk.
  Ik volg zelf al jaren sites als living off the gridd, en ben helemaal weg van de tiny houses ontwikkelingen. Een waardevolle aanvulling in de markt, zolang de overheid maar wil blijven meedenken en ruimte schept voor dit soort van ontwikkelingen.

  Ik ben zelf woonachtig in Horst (nrd limburg) alwaar ik in het buitengebied beschik over ca 7000 m2 aan prive tuin (omzoomd door een bosje en weilanden en sportvelden).
  Ik loop zelf al geruime tijd met de gedachte om hier een soort tiny houses accommodatie te startten. Een soort van tijdelijke verblijfplaats voor bezitters van tiny houses, evt. later permannent. Maar ook een showplek/tuinvoor tiny houses.
  Wellicht kan de tiny movement hier in meedenken/doen.
  Misschien eens contacten en kijken wat mogelijk is.
  Voor nu; keep up the good work.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *