[vc_row][vc_column][vc_column_text]Er gebeurt veel in Nederland op het gebied van Tiny House initiatieven, heel veel. Steeds meer mensen nemen de stap en beginnen met het ontwerp en de bouw van hun eigen Tiny House. In meer en meer gemeenten worden initiatieven en onderzoek opgestart naar de mogelijkheden voor het vestigen van Tiny Houses. Groepen aspirant bewoners verzamelen en organiseren zich met een gezamenlijk doel. Tiny House Nederland volgt dit allemaal met grote interesse, we zijn ontzettend blij dat er in zo’n korte tijd zoveel beweging is en hebben het volste vertrouwen dat dit alleen maar door gaat zetten.

Een van onze doelstellingen is het verzamelen, bundelen en delen van informatie over de Tiny House movement in Nederland en het verbinden van mensen, om uiteindelijk onze missie te bewerkstelligen: mogelijk maken dat mensen in Nederland klein en duurzaam kunnen wonen en het realiseren van een erkende eigen status van Tiny Houses binnen de Nederlandse regelgeving. Vanaf nu kun je op de Tiny House Nederland kaart zien wat er gebeurt: potentiële woonlocaties, mensen die een Tiny House aan het bouwen zijn, bloggers, bewoners en op termijn ook bedrijven die zich met Tiny Houses bezig houden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De kaart heeft momenteel  twee lagen:

  • Mogelijke woonlocaties
  • Tiny House bewoners en bloggers

De groene kleur van de pictogrammen duid aan dat het om vergevorderde initiatieven gaat, de oranje kleur betekent dat om een initiatief in ontwikkeling gaat. De kaart zal voortdurend worden bijgewerkt, dus neem regelmatig een kijkje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Ga naar de Kaart” style=”3d” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.tinyhousenederland.nl%2Fkaart%2F||”][/vc_column][/vc_row]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *