Update maart 2017: De documentaire is tegenwoordig op YouTube te zien: klik hier.

Mijn naam is Koen Derksen en ik ben de maker van de documentaire “Een Kleine Verandering”. Afgelopen zondag ging de documentaire in première op NPO Doc en vanaf heden is de film ook hier te zien. De film is bedoeld als kennismaking met een alternatieve kijk op wonen, in eerste instantie geïnspireerd op The Tiny House Movement in Amerika die ik ruim een jaar geleden leerde kennen.

Mocht je meer willen weten, een aantal weken geleden werd ik geïnterviewd over hoe ik tot deze film ben gekomen, aan de hand daarvan is een artikel geschreven dat hier te lezen is. Ik ben heel benieuwd wat je van de film vindt, dus laat het vooral horen in de comments of neem contact op. Geniet ervan!

Doe mee met de conversatie

6 reacties

 1. Dag Koen,
  Ik zou graag jouw documentaire een keer bekijken. Is die nog ergens beschikbaar?

  Rimko

   1. Ik ben ook zeer nieuwsgierig naar de docu!! Tevens nieuwsgierig of er in de omgeving van Uden (nb) al een beweging voor tiny houses is.
    Teun

 2. Ik wil heel graag de film zien.
  Ik heb het aanmeldformulier geprobeerd in te vullen. Mijn geboortedatum werd niet geaccepteerd.
  Betekent dat ik met 66 jaar niet mee kan doen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *