Is één van je goede voornemens voor het nieuwe jaar wonen in een tiny house? Koop of leen bij de bieb dan het nieuwste Tiny House boek: Tiny Houses Living. Het boek staat boordevol inspiratie met Tiny Houses in Nederland én België!

Tiny houses zijn niet meer weg te denken als woonvorm in Nederland en België. Op tal van plekken duiken ze op: die bijzondere, leuke, lieve, mooie, praktische, handige tiny’s. Ze staan in stedelijke gebieden, in dorpen, aan de randen van bebouwing of ver weg van de bewoonde wereld op landgoederen. Je vindt ze allemaal in het boek Tiny Houses Living.

Inspirerende beelden én verhalen
Laat je maximaal inspireren door de bewoners van de vele verschillende huisjes. Zij laten je in woord en beeld zien welke keuzes ze hebben gemaakt voor het badderen, koken en slapen en voor al die andere manieren van tiny house living. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dit: iedereen woont met groot plezier tiny.

Tiny Houses in alle soorten en maten
Tiny Houses Living is geschreven door Monique van Orden. Monique is voorzitter van Tiny House Nederland en op weg naar haar Tiny House op een permanente locatie in Schoorl. Ze schreef eerder voor Kosmos Uitgevers het praktische boek Tiny Houses – minder huis, meer leven (2017), waarin onder andere 25 pioniers, ontwerpers en bouwers uit Nederland en België hun ideeën en tips delen.

Monique: “Moesten we voor boek nummer 1 nog echt zoeken naar de eerste Tiny Houses en haar bewoners, nu moesten we kiezen uit een geweldig aantal mooie Tiny houses en prachtige locaties. Wat is er veel gebeurd en gerealiseerd de afgelopen jaren! En wat blijft de belangstelling ongekend groot. Ik snap dat helemaal. Ik ben dan ook een 100 procent Tiny House believer. Op naar tiny houses in alle gemeentes van Nederland.”

Je vindt het boek ‘Tiny Houses Living’ in je lokale boekhandel (daar kun je het vaak ook online bestellen en laten bezorgen) of op Bol.com.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Hoe vind je een plek waar je tinyhouse kan plaatsen in Nederland? Wat zijn de kosten van de grond ed.

    1. Goede middag,
      U kunt informatie bij de gemeente Rotterdam opvragen en inschrijven voor het project aan de Keijenburg in Rotterdam Zuidwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *