Stichting Tiny House Nederland zet zich in om het mogelijk te maken dat mensen in Nederland klein en duurzaam kunnen wonen. Een Tiny House is een nieuwe woonvorm met een duidelijke filosofie. Kleine volwaardige vrijstaande woningen van maximaal 50 vierkante meter vloeroppervlak met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Ze staan op een (tijdelijke) fundering, maar ook op wielen.

Ben je onlangs voor het eerst in aanraking gekomen met het fenomeen Tiny Houses en wil je er meer over weten of je laten inspireren? Ga dan naar >> ik wil tiny

Heb je het besluit genomen om ook in een Tiny House te gaan wonen en zoek je praktische informatie om je droom te verwezenlijken? Ga dan naar >> ik ga tiny

Woon je al in een Tiny House en wil je zelf ervaringen delen of leren van de ervaringen van anderen? Ga dan naar >> ik ben tiny

Tiny House Nederland is er ook voor gemeenten die met Tiny Housing aan de slag willen, we delen graag onze kennis met u en helpen u met casegerichte ondersteuning. Ga naar>> overheid

Veel plezier!

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Wat een mooi initiatief. Ik ben alleen en wil al heel lang weg waar ik woon. Ben alleen en heb waar ik woon geen rust en stilte in mijn huis terwijl ik dat wel nodig hebt, en ook zeker naar verlang. Maar als je als alleen bent is zo hoe ga ik zo iets als dit regelen en financieren.
    En ik wil dit dit al zo lang kijk ook erg graag naar programma’s die hier over gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *